Mooie bomen gaan weg t.b.v. de reconstructie Markt Waalre-Dorp

Markt Waalre Dorp nog met bomenGaan deze bomen verdwijnen?

 

 

 

 

 

 

 

In de commissievergadering van 23 mei heeft ZW14 haar grote zorg geuit over onderdelen van de plannen voor de Markt in Waalre-Dorp: er verdwijnen karakteristieke bomen EN er bestaat gevaar voor een toename van m.n. het vrachtverkeer aan de zuidzijde van de Markt. De Raad neemt op 6 juni a.s. een besluit, zie de stukken.
Maar de details zijn niet zichtbaar op de bijlagen van agendapunt 10. Bijvoorbeeld welke bomen er precies verdwijnen en wat er voor in de plaats komt… Voor zowel behoud van de bomen als voor maatregelen tegen vrachtverkeer over de Markt van Waalre-Dorp wil ZW14 een Amendement indienen.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.