Achtergrondinfo over het afkoppelen van regenwater

Na een kritische blik van velen is eindelijk het document met ‘Verzamelde info rond het thema Afkoppelen regenwater 20171128” goed genoeg voor verspreiding. Na de door GL en ZW14 op 8 april j.l. georganiseerde WaalreWaterdag zijn we verder gegaan met het uitzoeken van het waarom afkoppelen van regenwater nuttig is, hoe je dat kunt doen etc.
Ook de instructie Regenwater zelf afkoppelen, zo doe je dat 20170912 voor het zelf afkoppelen van regenwater is verbeterd.
Tot slot is er een openbare  brief waterschap De Dommel voor verkiezingenWaalre gestuurd naar de politieke partijen in Waalre om in hun verkiezingsprogramma (maar dus ook al bij het Gemeentelijk Riolering Plan) aandacht te besteden aan de kansen met water.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.