ZW14 is tegen de Afvalfiets

Veel mensen vragen ons of we voor of tegen de Afvalfiets zijn. ZW14 heeft tegengestemd.
Alles in plastic zakken aanleveren is ongewenst. Twee keer in de week alles aan de palen hangen of buiten zetten, levert een enorme vervuiling op van het straatbeeld. Voor restafval moet gewoon de grijze container blijven bestaan. ZW14 heeft mensen geïnterviewd die nu meedoen met de pilot (voor- en tegenstanders van de afvalfiets). De suggesties die daaruit voortkwamen hebben we ingebracht bij het ‘debat’ in de gemeenteraad. De coalitiepartijen D66, VVD, CDA en PvdA deden dat af als ‘hetze’ en deden bagatelliserend over onze inbreng. Dat noemen zij een ‘open debat’.
Lees onze interviews over de afvalfiets of zoek op deze website op ‘afvalfiets’.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.