Onderzoek verstrekking persoonsgegevens in Waalre: zorgwekkend resultaat

Op woensdag 21 maart kiest u niet alleen de nieuwe gemeenteraad van Waalre, maar kunt u ook aangeven of u het wel of niet eens bent met de Wet inlichtingen en veiligheidsdiensten. In de gemeenteraad van Waalre heeft ZW14 in 2014 haar zorgen uitgesproken over het grote aantal instanties buiten de gemeente Waalre, dat gegevens van u krijgt uit de Basis Registratie Persoonsgegevens. Helaas werd deze zorg niet onderkend door de andere partijen, ondanks dat ZW14 de resultaten van haar onderzoek presenteerde.
In 2015 is dat onderzoek herhaald en recent weer. Lees de bevindingen.
Samengevat: zorgwekkend, omdat nu zelfs de verkregen overzichten niet compleet zijn en nog steeds organisaties die totaal onbekend zijn, mijn gegevens krijgen. Dan gaat het bijvoorbeeld ook om het BSN-nummer, geboortedatum en plaats, behalve natuurlijk de naam….

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.