Pieter van de Hoogenband kiest voor lijst 5 nr 2 Bert Links van ZW14

Pieter van de Hoogenband stemt op lijst 5 Bert Links

Heel erg leuk als je in het Eindhovens Dagblad leest dat Pieter van de Hoogeband op Bert Links van ZW14 gaat stemmen…. Maar wij vinden het zeker zo belangrijk wat U gaat stemmen. Daarom leggen wij graag uit waarom we niet meer subsidie aan het Waalres Museum willen geven: omdat ze al subsidie krijgen en we wel graag willen stimuleren dat alle Waalrenaren eens per jaar dit leuke museum gaan bezoeken. Er zijn elk jaar verschillende mooie tentoonstellingen en u kunt uw bezoek of feestje ook combineren met een mini-cursus bonbons maken in de chocoladefabriek ernaast, of een concert in het Oude Kerkje….

Lees de toelichting op al onze keuzes en doe de Kieswijzer opnieuw!

Vergeet niet om uw stempas mee te nemen en uw identiteitsbewijs als u op woensdag 21 maart gaat stemmen. Bent u slecht ter been: bel dan 040-2214762, dan regelen wij een vrijwilliger die u met de auto naar een stembureau brengt.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.