De toekomst van de rioolwaterzuivering: centraal of decentraal?

Voor het zuiveren van uw afvalwater (plas, poep, waswater) betaalt u aan het waterschap zogenaamde Zuiveringsheffing. Op dit moment wordt dit op centrale punten in de regio gezuiverd in zogenaamde Riool Water Zuiverings Installaties (RWZI). Er zijn echter ontwikkelingen om juist decentraal te gaan zuiveren. Maar is dat echt haalbaar? En zijn dan de waardevolle stoffen die in het afvalwater zitten nog terug te winnen? Op initiatief van het Algemeen Bestuur van waterschap De Dommel wordt een speciale bijeenkomst georganiseerd om de mogelijke scenario’s met deskundigen door te nemen. Ook niet-bestuurders zijn welkom! Wel even aanmelden. Het is op 24 oktober ‘s middags in Boxtel.Uitnodiging voor 24 oktober over de toekomst van de zuivering

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.